como lavar la ropa de bebe

Com rentar la delicada roba del teu nadó, rentat conscient.

Els nadons, i especialment els nadons , tenen la pell molt delicada, per la qual cosa requereixen unes cures especials. Quan arriba un nadó a casa, a més de triar fibres naturals per vestir-los, és important trobar productes que siguin amigables i respectuosos amb la pell.

A Petit Oh!, ens preocupem per triar teixits naturals, que siguin suaus i transpirables, els més indicats per als nous integrants de la família. Per això, treballem amb cotó Pima, el cotó més suau del món…



Però… Què passa amb el rentat de la roba de nadó? Cal rentar la roba de nounat abans de portar-la a l'hospital? Quin detergent hem d'utilitzar per a la roba de nadó, llençols i altres peces que estaran moltes hores en contacte amb la pell?

A continuació us deixem 4 aspectes importants a tenir en compte quan arriba un nou nadó a casa…


  • És necessari rentar la roba del nadó abans de fer-la servir per primera vegada?

  • Durant el procés de fabricació les peces estan exposades a la pols ia altres agents contaminants, a més, passen per molts procediments entre fabricació, emmagatzematge, venda, etc. La resposta és clara: Sí, cal rentar la roba de nadó abans de fer-la servir.

  • He de fer servir sabó o detergent especial per rentar la roba de nadó?
  • Sí, el sabó, com més natural, millor. La majoria de detergents que hi ha al mercat contenen lleixius, blanquejadors, perfums i altres components que no estan indicats per a la pell dels nadons (ni la dels adults!), ja que poden generar al·lèrgies i irritacions. Per això, som fans de Natulim!


  • He d'utilitzar suavitzant?
  • És millor evitar-ho , ja que els suavitzants solen deixar restes a la roba i contenen substàncies que són molt agressives per a la pell del nadó. No els hauríem d'utilitzar ni per a la nostra roba. Un cop més, per això som fans de Natulim.

     

  • He de rentar la roba del nadó per separat?
  • Molta gent recomana rentar la roba del nadó per separat. Si es compleixen les recomanacions anteriors, no hauria de ser un problema compartir rentadora amb la resta de la família i reduir així colades. Només cal anar amb compte que la resta de peces no tinguin fermalls o cremalleres que puguin fer malbé les peces del nadó.


    Esperem que aquesta informació us hagi estat útil i que us ajudi en rebre un nou nadó a casa. Us deixem un codi amb un 10% de descompte per a la vostra propera compra a https://petitoh.com/es/ : Natulim10

    Tornar al bloc