Descobreix el poder de l'àcid cítric 🍋 El teu aliat ecològic per a una neteja profunda

A la nostra recerca constant per opcions de neteja més ecològiques i sostenibles, hi ha un heroi poc conegut que mereix atenció: l'àcid cítric.

Aquest compost natural, trobat comunament en cítrics com llimones i taronges, és una meravella de la natura 🌱❤️

Aquí explorem com aquest ingredient, que també és un pilar dels detergents ecològics, pot transformar la teva rutina de neteja, respectant alhora el medi ambient.


1. Desincrustant de Cal

L'aigua pot deixar dipòsits de calç a electrodomèstics com les cafeteres o bullidors d'aigua.

L'àcid cítric és excel·lent per eliminar aquests residus sense fer malbé els electrodomèstics.

L'àcid cítric dissolt en aigua i utilitzat per fer un cicle de neteja es pot desfer d'aquest, millorant el sabor del cafè i perllongant la vida útil dels teus aparells.

2. Brillantor per a l'acer inoxidable

Les empremtes dactilars i les taques als teus electrodomèstics d'acer inoxidable poden ser persistents.

Una solució d'àcid cítric diluït els pot tornar la brillantor.

Assegureu-vos d'esbandir bé i assequeu-los amb un drap suau per evitar marques.

3. Suavitzant de Roba

Amb les nostres tires de detergent ecològic a tires , no cal afegir suavitzant, ja que té ingredients que aporten suavitat a la roba.

Però si voleu un extra de suavitat, afegiu una cullerada d'àcid cítric al cicle d'esbandida per suavitzar la roba i eliminar residus de sabó.


4. Desincrusta el greix acumulat

Moltes paelles i cassons, acumulen greix a la part inferior, per desfer-te'n, mulla amb aigua calenta la part inferior de la paella o cassó i cobreix amb Àcid Cítric tota la superfície, humitejeu-la amb aigua calenta.

Deixa-ho reposar 5 minuts i frega-ho amb una esponja o raspall.

Ja pots fer la neteja habitual al rentaplats, com amb les nostres pastilles per al rentaplats


L'àcid cítric no és només un ingredient clau en els detergents ecològics per la seva capacitat per tractar taques i olors, la seva versatilitat en tasques de neteja, el converteix en un indispensable al teu arsenal de neteja ecològica.

En triar productes basats en àcid cítric o en utilitzar-lo en la seva forma pura, estàs prenent una decisió conscient no només per la neteja de casa teva, sinó també pel benestar del planeta 🌍🌱

Recorda, en optar per solucions de neteja ecològiques, com l'àcid cítric, contribueixes a un futur més sostenible, demostrant que petits canvis a les nostres rutines diàries poden tenir un gran impacte ambiental.

Tornar al bloc